GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie 2019

2 zile de E-Commerce și Digital Marketing în mijlocul celui mai important eveniment de profil din Europa Centrală și de Est: Speakeri World-Class pentru prima dată în România, Content 100% premium, Expo cu 35+ companii top-notch, Networking cu participanți C-Level din întreaga Europă, Festivitatea Gala Premiilor eCommerce - totul creat să te inspire. #CraftedToInspire

Breathtaking speakers. Top-notch know-How.

Cunoaște-i pe speakerii legendari confirmați la GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie

Te așteaptă două zile memorabile de E-Commerce & Digital Marketing cu (probabil) cel mai bun lineup din cei 14 ani de GPeC – plin de specialiști din întreaga lume, reuniți pentru prima dată în România! #CraftedToInspire

——————————————————————————————

Ryan Holiday (Bestselling Author, Marketer & Entrepreneur)

Ryan Holiday pentru prima data in Romania la GPeC SUMMIT - Evenimentul Anului in E-Commerce si Marketing OnlineRyan Holiday este unul dintre cei mai cunoscuți autori contemporani la nivel internațional, marketer și antreprenor care a transformat principiile și înțelepciunea filosofiei Stoice în strategii de marketing revoluționare.

Până la vârsta de doar 31 de ani, cărțile lui se vânduseră deja în aproape 2 milioane de exemplare în întreaga lume și au influențat modul de gândire și strategia giganților internetului precum Google, Microsoft și Twitter, dar și al unora dintre senatorii americani ori leaderi militari și chiar al echipelor sportive câștigătoare ale Super-Bowl, precum New England Patriots.

La baza principiilor și a cărților lui Ryan stă Stoicismul – filosofia antică romană pe care Ryan a readus-o la viață în business, antreprenoriat, politică și sport. Ce este Stoicismul? Pe scurt, ideea că deși nu întotdeauna putem controla tot ce ni se întâmplă în viață, putem întotdeauna controla modul în care răspundem provocărilor și problemelor apărute.

Pornind de la această premisă, Ryan a reușit să creeze un framework perfect aplicabil în orice domeniu de business, dar și în viața de zi cu zi pentru a preîntâmpina provocările, pentru a depăși obstacolele și pentru a îmbrățisa atât lucrurile bune, cât și cele mai puțin plăcute – inerente în viața noastră profesională sau personală.

Ryan Holiday este autorul bestseller-urilor Trust Me, I’m Lying, Growth Hacker Marketing, The Obstacle Is The Way și Perennial Seller: The Art of Making and Marketing Work that Lasts

Ultimul său titlu, Conspiracy, stă deja la baza unui film aflat la acest moment în producție.

Ryan a scris și a fost citat, de-a lungul timpului, în cele mai prestigioase publicații internaționale: The New York Times, The Wall-Street Journal, Sports Illustrated, The Times, CNN, The Washington Post.

Inscriere GPeC SUMMIT

Ryan Holiday – pentru prima dată în România la GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie
 • 60 de minute keynote speech pe scena Sălii Mari a Teatrului Național București
 • Sesiune prelungită de Q&A
 • Sesiune specială de Book Signing & Photo Session cu audiența și fanii

Nu rata ocazia de a-l întâlni și asculta în persoană pe Ryan Holiday – unul dintre cei mai apreciați speakeri și autori internaționali! Profită de Oferta Early Bird valabilă până pe 25 octombrie, ora 23:59 și ia-ți biletul de acces la GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie cu 50 EUR discount!

Până la întâlnirea cu Ryan, acordă 3 minute din timpul tău pentru a urmări video-ul de mai jos. Într-o lume contra-cronometru și plină de task-uri zilnice, ar fi bine să ne și bucurăm de fiecare clipă din această viață. #MementoMori

——————————————————————————————

Vitaly Friedman (Co-Founder & Editor-in-Chief Smashing Magazine)

Vitaly Friedman Fondatorul Smashing Magazine pentru prima data in Romania la GPeC SUMMIT - Evenimentul Anului in E-Commerce si Marketing OnlineVitaly Friedman este Co-Fondatorul și redactorul-șef al celebrei publicații online Smashing Magazine, dedicată design-ului și dezvoltării web.

El este, de asemenea, autor și co-autor al tuturor cărților publicate sub brand-ul Smashing Books – care acoperă o paletă largă de subiecte (de la Web Design, la User Experience, E-Commerce și UI Design).

Vitaly este pasionat de User Experience, fiind invitatul special al celor mai importante conferințe de profil din întreaga lume în calitate de keynote speaker sau trainer în cadrul sesiunilor de workshop și masterclass pe care le susține.

Înainte de a fonda Smashing Magazine în 2006, Vitaly a lucrat timp de 6 ani ca freelancer în Design și Web Development.

Pentru prima dată în România, Vitaly Friedman vine la GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie, pe scena Sălii Mari a Teatrului Național București.

Profită de Oferta Early Bird valabilă până pe 25 octombrie, ora 23:59 și ia-ți biletul de acces la GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie cu 50 EUR discount!

Inscriere GPeC SUMMIT

——————————————————————————————

Andy Crestodina (Co-Founder & Chief Marketing Officer Orbit Media)

Andy Crestodina pentru prima data in Romania la GPeC SUMMIT - Evenimentul Anului in E-Commerce si Marketing OnlineAndy Crestodina este Co-Fondator și Chief Marketing Officer al Orbit Media – agenție de Digital multiplu premiată la nivel internațional, având birourile în Chicago, USA.

Cu o experiență de peste 19 ani în domeniu, Andy a oferit consultanță în zona de Digital Marketing către mai mult de 1.000 de companii. Este specialist în Content Marketing, fiind autorul cărții Content Chemistry: The Illustrated Handbook for Content Marketing și un speaker renumit în domeniu. De asemenea, scrie pentru unele din cele mai importante publicații online de Marketing Digital și este autorul unui podcast de profil.

De-a lungul carierei, Andy a scris sute de articole pe subiecte legate de Content Strategy, Search Engine Optimization, Influencer Marketing, Conversion și Analytics.

Cine este Andy Crestodina și de ce nu ar trebui să îl ratezi:
 • Top 10 Online Marketing Experts to Watch (Forbes)
 • Top 50 Marketing Influencer (Entrepreneur Magazine)
 • Top 25 Content Marketers (Express Writers/Buzzsumo)
 • Top 100 Digital Marketers (Brand 24)
 • Top 10 Social Media Influencers to Watch (Social Media Explorer)
 • Top 50 Content Marketing Influencers to Follow (Outbrain)

Dacă ești interesat de E-Commerce și Digital Marketing, nu poți rata GPeC SUMMIT!

Profită de Oferta Early Bird valabilă până pe 25 octombrie, ora 23:59 și ia-ți biletul de acces la GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie cu 50 EUR discount!

Inscriere GPeC SUMMIT

——————————————————————————————

Els Aerts (Co-Founder & Managing Partner AG Consult)

Els Aerts Speaker GPeC SUMMIT E-Commerce & Digital Marketing ConferencePrietenii care ne-au fost alături la una din edițiile de primăvară GPeC SUMMIT din ultimii 4 ani, cu siguranță îl au întipărit în memorie pe Karl Gilis – The Conversion Comedian. :) Dacă el este “G“-ul din AG Consult (G de la Gilis), la GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie o veți întâlni, pentru prima dată în România, pe Els Aerts – Co-Founder și “A“-ul din companie.

Els Aerts a pus bazele AG Consult – companie de Usability și Optimizarea Ratei de Conversie cu sediul în Belgia – împreună cu Karl Gilis în anul 2001, iar de atunci este Managing Partner.

Els este un adevărat promotor al metodologiei Calitative de User Research și al testelor de User Experience moderate de un facilitator. Este pasionată de întregul proces și de a ajuta companiile să își înțeleagă clienții cât mai bine pentru că – spunea ea: “a happy customer is a returning customer”.

De-a lungul timpului, Els a moderat peste 3.500 de teste UX pentru companii precum AtlasCopco, Orange, Daikin sau Bridgestone.

Pentru că zona de conținut și mesaje este deosebit de importantă în Usability, Els a creat o serie de Cursuri despre Web Writing aplicabile pentru UX, Online Marketing și Optimizarea Conversiilor.

Els Aerts este unul dintre cei mai apreciați speakeri ai prestigioaselor conferințe de profil precum CXL Live, CTA Conference, Conversion Hotel sau Digital Elite Camp. Anul acesta, o veți putea întâlni la GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie în București, pentru prima dată în România!

Profită de Oferta Early Bird valabilă până pe 25 octombrie, ora 23:59 și ia-ți biletul de acces la GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie cu 50 EUR discount!

Inscriere GPeC SUMMIT

——————————————————————————————

Christian Holst (Co-Founder Baymard Institute)

Christian Holst Co-Founder Baymard Institute pentru prima data la GPeC SUMMITChristian Holst este Research Director și Co-Fondatorul Baymard Institute – cea mai apreciată companie de Web Usability Research din Europa.

Baymard deruleză studii de User Experience pe cele mai importante website-uri de e-commerce din întreaga lume (de la un minimal formular online, până la întraga prezență pe Mobile a marilor jucători) și publică constant rezultatele analizelor sub formă de articole, rapoarte, studii de caz, bune practici și benchmark-uri comparative.

De-a lungul carierei, Christian a petrecut peste 42.000 de ore conducând testele de UX pentru cei mai importanți playeri internaționali din e-commerce, iar rezultatele și concluziile rapoartelor Baymard au fost aplicate cu succes de 71% din companiile care astăzi se află în Fortune 500 la nivel mondial.

El va dezvălui, pentru prima dată în România, principalele rezultate ale cercetărilor desfășurate de-a lungul anilor la GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie 2019 în cadrul unei prezentări acționabile, plină de sfaturi concrete despre ce ar trebui să facă orice magazin online pentru a oferi cea mai bună experiență de navigare utilizatorilor website-ului și care sunt ultimele tendințe în domeniu de care trebuie să țină cont. #purefacts

Profită de Oferta Early Bird valabilă până pe 25 octombrie, ora 23:59 și ia-ți biletul de acces la GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie cu 50 EUR discount!

Inscriere GPeC SUMMIT

——————————————————————————————

Angie Schottmuller (Founder Interactive Artisan)

Angie Schottmuller GPeC SUMMIT - The most important E-Commerce & Digital Marketiong in Eastern EuropeAngie Schottmuller este considerată The Queen of Conversion-Centered Content Strategy and Organic Lead Generationde către cei mai mari jucători din E-Commerce la nivel internațional.

Prestigioasele publicații Forbes și Entrepreneur Magazine o plasează în “Top 10 Online Marketing Expert to Follow”.

Angie este, de peste 10 ani, fondatorul Interactive Artisan – agenție cu sediul în Minnesota, USA, axată pe SEO și CRO (Optimizarea Ratei de Conversie) pentru companii medii și mari.

Este pasionată de transformarea oricărui concept creativ de creștere al unui business într-un framework pragmatic, bazat pe cifre și date – fără a lăsa loc subiectivismului.

Angie va urca pe scena #GPeCSUMMIT 4-5 Noiembrie pentru prima dată în România, vorbind despre Social Proof în E-Commerce: cât de mult contează în eliminarea barierelor de neîncredere și în creșterea ratei de conversie.

Profită de Oferta Early Bird valabilă până pe 25 octombrie, ora 23:59 și ia-ți biletul de acces la GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie cu 50 EUR discount!

Inscriere GPeC SUMMIT

——————————————————————————————

Tiffany daSilva (Founder Da-Silva Consulting)

Tiffany daSilva speaker at GPeC SUMMIT Bucharest Romania - The most important E-Commerce Event in Eastern EuropeTiffany daSilva are o experiență de peste 15 ani în SEO și PPC, în tot acest timp lucrând pentru nu mai puțin de 500 de website-uri din întreaga lume, majoritatea e-commerce.

Tiffany și-a dorit dintodeauna să activeze în domeniul online, primul său proiect fiind un website de Afiliere care vindea produse pentru bărbierit, încă de când era în școala gimnazială (anii ’90). De atunci a început să facă SEO, chiar dacă nici nu cunoștea termenul, după cum mărturisește.

Pasionată de domeniu, Tiffany predă astăzi SEO și SEM în cadrul McMaster University din Canada, iar prestigioasa publicație Mashable a numit-o “one of the most influential growth marketers“. În 2012, Tiffany a primit distincția Tech Woman of Canada.

Este fondatorul companiei de consultanță daSilva Consulting prin intermediul căreia oferă consultanță și training în Marketing Online și Growth Marketing.

Tiffany daSilva vine, pentru prima dată în România, la GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie cu un keynote practic, plin de tips & tricks despre Growth Hacking! #CraftedToInspire

Profită de Oferta Early Bird valabilă până pe 25 octombrie, ora 23:59 și ia-ți biletul de acces la GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie cu 50 EUR discount!

Inscriere GPeC SUMMIT

GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie: E-Commerce și Marketing Online la Superlativ

Ai parte de două zile inspiraționale, pline de conținut hands-on, cu unii dintre cei mai apreciați experți în E-Commerce și Digital Marketing din lume – speakeri citați în cele mai prestigioase publicații, best-selling authors și cap de afiș al marilor conferințe de profil la nivel internațional. Lor li se vor alătura cei mai buni specialiști din România, experți practicieni cu o vastă experiență în domeniu.

Am selectat cele mai importante topic-uri dezbătute în cadrul GPeC SUMMIT pentru ca tu să ai parte exclusiv de conținut relevant care să te ajute în creșterea afacerii online și în strategia de Digital Marketing. #CraftedToInspire

GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie se desfășoară într-un cadru exclusivist, pe scena Sălii Mari a Teatrului Național București, alături de elita pieței de E-Commerce și Digital din România și Europa Centrală și de Est. În cele două zile de eveniment sunt așteptați peste 1.500 de participanți C-level.

GPeC SUMMIT National Theatre of Bucharest   GPeC SUMMIT 27 Mai Sala Mare TNB

Nu rata Evenimentul Anului în E-Commerce și Marketing Online!

Companii care au participat la GPeC

De ce să participi la GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie

Te așteaptă:

 • 2 zile de Conferință E-Commerce și Digital Marketing hands-on cu unii dintre cei mai cunoscuți experți internaționali și români
 • Hot Topics dezbătute în cadrul Conferinței: Content Marketing, User Experience, User Research, Marketing Strategy, Conversion Optimization, Growth Hacking, Customer Centricity
 • 2 zile de GPeC Expo în paralel cu Conferința: 35+ top furnizori de servicii E-Commerce și Digital Marketing –> networking, leads și parteneriate win-win
 • Gala Premiilor eCommerce 5 Noiembrie: festivitatea de decernare a premiilor în Comerțul Online Românesc, ediția a XIV-a, găzduită de Andi Moisescu – eveniment exclusivist cu 450+ invitați din rândul celor mai importante companii de e-commerce
 • Networking la superlativ cu elita pieței de Digital: 1.500+ participanți C-level din România și Europa Centrală și de Est așteptați la GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie
 • Cadru exclusivist: ambele zile de eveniment se desfășoară la Sala Mare a prestigiosului Teatru Național București, la kilometrul zero al Capitalei

Ce spun participanții și speakerii despre noi

Testimoniale Participanți

Ioana Rill

It’s THE PLACE to be if you want to learn what’s top and newest in e-commerce! Captivating atmosphere, amazing, friendly and very professional staff team, inspiring speakers, endless networking resources!

Iulian Acatrinei

Un eveniment internațional realizat ca la carte la care e musai să participi dacă ai tangențe cu online-ul, fie ca antreprenor, fie ca angajat sau freelancer. Recomand cu căldură!

Simona Dediu

O oportunitate reală de a fi la curent cu noutățile din acest segment, tendințe, soluții în funcție de nevoi, studii de caz… O sursă de informație calitativă și cum e și targetată, nu poate decât să mă bucure :) Succes!

Monica Jitariuc

Congrats for a great event with useful content for online money-makers!

Irene von Dan

Excellent opportunity to connect with Romanian e-commerce professionals and hear inspiring speeches.

Petrea George

Dacă ești online cu afacerea, indiferent de domeniul tău de activitate, sigur nu vrei să ratezi un astfel de eveniment.

Iulia Mărgărit-Ivan

Good opportunity to find out the things you didn’t know about your business!

Bogdan Dumitriu, Albert Budică, Radu Vîlceanu, Teodor Sipos, Alex Clain, George Balaniuc

Best e-commerce event in Eastern Europe!

Suntem onorați și le mulțumim tuturor participanților pentru gândurile frumoase! Dar meritul este de ambele părți: fără voi – o comunitate excepțională de oameni super-smart și atât de faini, nu am fi fost aici. Ne înclinăm!

Testimoniale Speakeri

Nir Eyal speaker la GPeC SUMMIT 12-13 noiembrie Bucuresti - Conferinta premium de E-Comerce si Marketing Online
Nir Eyal, BestSelling Author of “Hooked: How to Build Habit-Forming Products”

GPeC SUMMIT was fantastic! The crowd was enthusiastic, the organizers were on point, and I was proud to be a part of this excellent event.

David Meerman Scott Keynote Speaker GPeC SUMMIT E-Commerce Romania
David Meerman Scott, BestSelling Marketing Specialist & Author

I’ve delivered presentations at events in over 40 countries and on all seven continents. My experience keynoting GPeC SUMMIT in 2018 was among the best. The event is tops in every way – great organization, enthusiastic audience, and fantastic presenters.

Karl Gilis AG Consult GPeC Summit Bucharest Romania
Karl Gilis, Top 3 Most Influential CRO-Expert in the World

I don’t know any e-commerce conference that succeeds in getting so many of the world’s top-notch speakers and specialists on their stage. Every edition. That’s one of the many reasons I keep coming back every time Andrei asks me. Because it’s one of those few conferences where even as a speaker you’ll learn something new. So, don’t miss any edition.

Ross Simmonds Speaker GPeC SUMMIT E-Commerce CEE
Ross Simmonds, BestSelling Content Marketing Specialist

GPeC was a great experience and the team puts on an amazing show. Speaking at GPeC was a blast – The crowds energy was amazing and the feedback I received from my session trickled in months after I spoke. Highly recommend for any marketer looking to up their game & speaker looking to connect with a great audience!

Taxa de participare

La ce vrei să participi

GPeC COMMUNITY*

ofertă valabilă până pe 13 Septembrie, ora 23:59 în limita locurilor disponibile

VERY EARLY BIRD*

14 Septembrie – 9 Octombrie, ora 23:59

EARLY BIRD*

10 – 25 Octombrie, ora 23:59

STANDARD*

26-31 Octombrie, ora 23:59

DAY 1 LITE4 Noiembrie
 • Conferința GPeC & E-Commerce Expo – Ziua 1, acces la toți speakerii zilei
 • 2 Coffee Breaks/zi (cafea, apă, suc, patiserie & snacks – la discreție, pe parcursul întregii zile)
79 € 99 € 119 €  169 €
DAY 1 ALL INCLUSIVE4 Noiembrie
 • Conferința GPeC & E-Commerce Expo – Ziua 1, acces la toți speakerii zilei
 • 2 Coffee Breaks/zi (cafea, apă, suc, patiserie & snacks – la discreție, pe parcursul întregii zile)
 • Prânz & Networking alături de ceilalți participanți
99 € 119 € 139 €  189 €
DAY 2 LITE – 5 Noiembrie
 • Conferința GPeC & E-Commerce Expo – Ziua 2, acces la toți speakerii zilei

 • 2 Coffee Breaks/zi (cafea, apă, suc, patiserie & snacks – la discreție, pe parcursul întregii zile)
79 € 99 € 119 €  169 €
DAY 2 ALL INCLUSIVE5 Noiembrie
 • Conferința GPeC & E-Commerce Expo – Ziua 2, acces la toți speakerii zilei
 • Festivitatea Gala Premiilor eCommerce alături de elita online-ului românesc (Host: Andi Moisescu) – 5 Noiembrie, ora 19:00
 • 2 Coffee Breaks/zi (cafea, apă, suc, patiserie & snacks – la discreție, pe parcursul întregii zile)
 • Prânz & Networking alături de ceilalți participanți
 • Cină & Networking alături de ceilalți participanți
 • Gala Cocktail alături de invitații speciali C-level la Gala Premiilor eCommerce
129 € 149 € 169 €  219 €
2-DAY-PASS LITE
 • Conferința GPeC & E-Commerce Expo 4-5 Noiembrie (ambele zile de GPeC SUMMIT)
 • 2 Coffee Breaks/zi (cafea, apă, suc, patiserie & snacks – la discreție, pe parcursul ambelor zile)
158 139 € 198 159 € 238 179 €  338 298 €
2-DAY-PASS ALL INCLUSIVE
 • Conferința GPeC & E-Commerce Expo 4-5 Noiembrie (ambele zile de GPeC SUMMIT)
 • Festivitatea Gala Premiilor eCommerce alături de elita online-ului românesc (Host: Andi Moisescu) – 5 Noiembrie, ora 19:00
 • 2 coffee breaks/zi (cafea, apă, suc, patiserie & snacks – la discreție, pe parcursul ambelor zile)
 • Prânz (în fiecare din zilele de 4 și 5 Noiembrie) + Cină (5 Noiembrie) & Networking alături de participanți
 • Gala Cocktail alături de invitații speciali C-level la Gala Premiilor eCommerce, 5 Noiembrie
228 199 € 268 219 € 308 239 €  408 349 €
GPeC VIP 4-5 Noiembrie

Toate beneficiile 2-Day-Pass ALL Inclusive plus:

 • Speakers & VIP Dinner, 4 Noiembrie, ora 20:00, București, locație exclusivistă
 • Locuri rezervate în Loja Oficială a TNB pentru cele două zile de GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie
 • Speakers & VIP Lounge – spațiu dedicat pentru pauzele de prânz și cină din cadrul GPeC SUMMIT (Skip The Line)
 • Special Menu & Drinks All Day Long în salonul Lojei Oficiale a TNB
 • Book Signing & Photo Session cu speakerii GPeC SUMMIT
 • Special Interview Sessions cu speakerii GPeC SUMMIT (pentru creatorii de conținut)
499 € 599 € 799 €  999 €
*Important
 • Prețurile nu conțin 19% TVA care se adaugă suplimentar
 • Indiferent de tipul de bilet achiziționat, prețurile biletelor de acces includ 2 Coffee Breaks/zi (cafea, apă, suc, patiserie & snacks, la discreție) și Serviciile de Traducere Simultană (Română – Engleză și Engleză – Română) pe tot parcursul GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie
 • Spre deosebire de biletele de tip LITE, biletele ALL INCLUSIVE includ și Catering (2 prânzuri + 1 cină + 1 Cocktail în cele două zile de GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie)
 • Prețurile nu includ eventualele taxe de transport sau de cazare ale participanților
 • Taxa de participare nu este rambursabilă.

Profită de Oferta Early Bird valabilă până pe 25 octombrie, ora 23:59 și vino la GPeC SUMMIT pentru două zile memorabile de E-Commerce și Digital Marketing alături de cel mai bun lineup de speakeri din cei 14 ani de GPeC!

Inscriere GPeC SUMMIT

——————————————————————————————

OFERTA EARLY BIRD – valabilă până pe 25 Octombrie 2019, ora 23:59, în limita locurilor disponibile

DAY 1 LITE – 4 Noiembrie: 169 119 EUR + TVA / persoană
 • Acces la Conferința GPeC & E-Commerce Expo, Ziua 1 – Sala Mare, Teatrul Național București (1 singur track pe Main Stage pentru ca tu să nu ratezi niciunul din speakerii zilei)
 • 2 Coffee Breaks (cafea, apă, suc, patiserie & snacks în pauzele dedicate, dar și la discreție, pe tot parcursul zilei)
DAY 1 ALL INCLUSIVE – 4 Noiembrie: 189 139 EUR + TVA / persoană
 • Acces la Conferința GPeC & E-Commerce Expo, Ziua 1 – Sala Mare, Teatrul Național București (1 singur track pe Main Stage pentru ca tu să nu ratezi niciunul din speakerii zilei)
 • 2 Coffee Breaks (cafea, apă, suc, patiserie & snacks în pauzele dedicate, dar și la discreție, pe tot parcursul zilei)
 • Catering – 1 masă de Prânz & Networking alături de participanți
DAY 2 LITE – 5 Noiembrie: 169 119 EUR + TVA / persoană
 • Acces la Conferința GPeC & E-Commerce Expo, Ziua 2 – Sala Mare, Teatrul Național București (1 singur track pe Main Stage pentru ca tu să nu ratezi niciunul din speakerii zilei)
 • 2 Coffee Breaks (cafea, apă, suc, patiserie & snacks în pauzele dedicate, dar și la discreție, pe tot parcursul zilei)
DAY 2 ALL INCLUSIVE – 5 Noiembrie: 219 169 EUR + TVA / persoană
 • Acces la Conferința GPeC & E-Commerce Expo, Ziua 2 – Sala Mare, Teatrul Național București (1 singur track pe Main Stage pentru ca tu să nu ratezi niciunul din speakerii zilei)
 • Acces la Festivitatea Gala Premiilor eCommerce alături de elita online-ului românesc (Host: Andi Moisescu) – 5 Noiembrie, ora 19:00
 • 2 Coffee Breaks (cafea, apă, suc, patiserie & snacks în pauzele dedicate, dar și la discreție, pe tot parcursul zilei)
 • Catering – 1 masă de Prânz & Networking alături de participanți
 • Catering – 1 Cină & Networking alături de participanți
 • Gala Cocktail alături de invitații speciali C-level la Gala Premiilor eCommerce

——————————————————————————————

PROMO PACKS

2-DAY-PASS LITE 4-5 Noiembrie: 338 179 EUR + TVA / persoană
 • Acces la Conferința GPeC & E-Commerce Expo 4-5 Noiembrie (ambele zile de GPeC SUMMIT, Sala Mare, Teatrul Național București)
 • 2 Coffee Breaks/zi (cafea, apă, suc, patiserie & snacks în pauzele dedicate, dar și la discreție, pe parcursul ambelor zile de GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie)
2-DAY-PASS ALL INCLUSIVE 4-5 Noiembrie: 408 239 EUR + TVA / persoană
 • Acces la Conferința GPeC & E-Commerce Expo 4-5 Noiembrie (ambele zile de GPeC SUMMIT, Sala Mare, Teatrul Național București)
 • Acces la Festivitatea Gala Premiilor eCommerce alături de elita online-ului românesc (Host: Andi Moisescu) – 5 Noiembrie, ora 19:00
 • 2 Coffee Breaks/zi (cafea, apă, suc, patiserie & snacks în pauzele dedicate, dar și la discreție, pe parcursul ambelor zile de GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie)
 • Prânz (în fiecare din zilele de 4 și 5 Noiembrie) + Cină (5 Noiembrie) & Networking alături de participanți
 • Gala Cocktail alături de invitații speciali C-level la Gala Premiilor eCommerce
GPeC VIP 4-5 Noiembrie: 999 799 EUR + TVA / persoană

Toate beneficiile biletului 2-DAY-PASS ALL INCLUSIVE plus:

 • Speakers* & VIP Dinner, 4 Noiembrie, ora 20:00, București, locație exclusivistă
 • Locuri rezervate în Loja Oficială a TNB pentru cele două zile de GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie
 • Speakers & VIP Lounge – spațiu dedicat pentru pauzele de prânz și cină din cadrul GPeC SUMMIT (Skip The Line)
 • Special Menu & Drinks All Day Long în salonul Lojei Oficiale a TNB
 • Book Signing & Photo Session cu speakerii GPeC SUMMIT
 • Special Interview Sessions cu speakerii GPeC SUMMIT (pentru creatorii de conținut)

*Te vom înștiința în timp util cine sunt speakerii internaționali care confirmă participarea la Dinner.

Important
 • Prețurile nu conțin 19% TVA care se adaugă suplimentar
 • Indiferent de tipul de bilet achiziționat, prețurile biletelor de acces includ 2 Coffee Breaks/zi (cafea, apă, suc, patiserie & snacks, la discreție) și Serviciile de Traducere Simultană (Română – Engleză și Engleză – Română) pe tot parcursul GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie
 • Spre deosebire de biletele de tip LITE, biletele ALL INCLUSIVE includ și Catering (2 prânzuri + 1 cină + 1 Cocktail în cele două zile de GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie)
 • Prețurile nu includ eventualele taxe de transport sau de cazare ale participanților
 • Taxa de participare nu este rambursabilă.

Profită de Oferta Early Bird valabilă până pe 25 octombrie, ora 23:59 și vino la GPeC SUMMIT pentru două zile memorabile de E-Commerce și Digital Marketing alături de cel mai bun lineup de speakeri din cei 14 ani de GPeC!

Inscriere GPeC SUMMIT

Locație

GPeC Summit Noiembrie 2019 se va desfășura la Teatrul Național București, Sala Mare. Teatrul Național București este situat în Centrul Capitalei, la Kilometrul Zero, pe B-dul Nicolae Bălcescu nr. 2 (P-ța Universității).

Vino alături de noi la 14 ani de GPeC #GPeC14

Pe 4-5 Noiembrie 2019 ne (re)vedem la GPeC SUMMIT – Evenimentul Anului în E-Commerce și Marketing Online!

Abia așteptăm să îți strângem mâna din nou și să continuăm să scriem împreună Istoria Digital-ului Românesc.

Înscrie-te cu 50 EUR discount până pe 25 Octombrie, ora 23:59

Asigură-te că nu ratezi cel mai bun lineup de speakeri din cei 14 ani de GPeC! Profită de Oferta Early Bird valabilă până pe 25 octombrie, ora 23:59 și ia-ți biletul de acces la GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie cu 50 EUR discount! Locurile sunt limitate!